Erfaring og CV

Min rejse igennem den grafiske branche

CV1

2010-2020:

Reklamebureauet Advicer, Herning

Hos Advicer under ledelse af Nicolai Hartung, Henrik Kjeldsen, Rasmus Brix og Ulrich Gorm Albrechtsen har jeg arbejdet med herningCentrets markedsføring bl.a. deres kataloger, outdoor, indoor, abribus, busreklame, annoncer og online-bannere. Jeg har været med til kundemøderne og kørt styringen af katalogerne og deadline på de forskellige opgaver. Andre storcentre som Borgen i Sønderborg og City Vest, Aarhus har jeg også siddet med deres kataloger og opgaver. ZOOM har de sidste 4 år været mit hjertebarn, hvor jeg har været den overordnede grafiker og styret magasinet og layoutet. Flash og nu HTML-5 bannere har også været en del af mine arbejdsopgaver. Herning Vands årsskrift og markedsføring, Primo Listers magasiner og mange mange flere har også været en del af mine arbejdsopgaver + inhouse opgaver for Mediehuset Herning Folkeblad.

2002-2010:

Brændgaard-Hartung Marketing, Herning

Under ledelse af Gerda Brændgaard hos Brændgaard Marketing og senere under ledelse af Nicolai Hartung , hvor firmaet skiftede navn til Brændgaard-Hartung arbejdede jeg med bl.a. store tøjkataloger for bl.a. JBS, Olympia Marathon, Dovre, Belika, Carite, Joha og Say-So. Det indebar også farvekorrektioner, billedemanipulation og fritlægninger. I firmaet har jeg også arbejdet med KVIK køkkener, Royal Scandinavian, Nordrør Magasinet og Kyra K. (hesteudstyr og tøj) med deres kataloger og prislister. Logodesign og nyt designlook + animation med flash, hjemmesider og diverse præsentationer har jeg også arbejdet med.

CV2
CV3

1997-2002:

Marketing Vest, Holstebro

Hos Marketing Vest under ledelse af Karsten Kristensen arbejdede jeg som grafiker/AD’er med udarbejdelse af magasiner, kataloger, brochurer, tegninger og annoncer for bl.a. Kaj Bech, Holstebro Kommune, Søndergaard El, Best Western kæden, forsikringsselskaber, textilvirksomheder og mange flere.

1989-1997:

Strandbygaard Grafisk, Skjern

Her startede jeg min rejse i den grafiske branche og blev udlært som grafiker hos Strandbygaard Grafisk.

Opgaver igennem tiden